Smile školica programiranja

smile-skolica-logo3

Zašto je programiranje važno za decu u ranom dobu?

worried boy scratching his head; Shutterstock ID 53579857; PO: The Huffington Post; Job: The Huffington Post; Client: The Huffington Post; Other: The Huffington Post

Ako želite da svojoj deci obezbedite akademski uspeh u budućnosti, najbolji način da to učinite je da vaše dete nauči kodiranje. Upoznavanje sa ovim konceptom im pomaže da pristupe vrednim veštinama koje će sigurno biti korisne kasnije u životu. Buduće generacije moraju razmišljati o svetu na nov, inovativan način, jer tehnologija nastavlja napredovanje impresivnom brzinom. Programiranje je sjajan način da se to uradi i može im pomoći da poboljšaju svoje veštine pisanja i logike. Većina škola u evropi i svetu potencira programiranje od najranijih doba, kako bi mogli na vreme da krenu sa razvijanjem svih osobina i veština koje prate učenje programiranja.

Kako uvesti decu u svet programiranja?

Ne trebaju vam neke specijalne veštine da bi pomogli detetu da nauči programiranje, jer postoje mnogi načini da se učenje načini zabavnim. S obzirom da velika većina roditelja nema iskustva generalno u IT sferi, najbolje je pronaći adekvatnu stručnu školu koja će pomoći vašem detetu da savlada potrebne veštine za uspeh. Školica programiranja Smile ima odličan tim nastavnika koji pomažu učenicima da nauče programiranje. Korišćenjem modernih pristupa učenicima i metodologije, naše iskustvo će biti preneseno na učenike zagarantovano.

Možete upisati svoje dete na programiranje kod nas u školicu ako je uzrasta od 6 do 14 godina. Dosadašnja praksa je pokazala da u tom periodu deca najbolje savladavaju što im se plasira od informacija. I ne brinite, njima programiranje nije teško, već jako zanimljivo sa nama.

Neka vaše dete bude uvek spremno za inovacije

Novi automobili, proširena stvarnost i veštačka inteligencija su budućnost koja nas čeka veoma uskoro. Kada dete nauči o programiranju, on ili ona mogu dominirati industrijom tako što će imati glavnu ulogu i stručnost u izgradnji takvih rešenja. Postoji mnoštvo prilika za zapošljavanje u ovoj industriji širom sveta. Čak i ako ne želite da vaše dete napravi uspešnu karijeru u IT industriji, upisivanje u školu programiranja je i dalje korisno.

Logika rešavanja problema

Razumevanje programskih jezika računara i tehnologije može pomoći detetu da razume koliko poslovnih sistema u pozadini zavisi od računara i njihovih jezika. Svi oni, koji bi se od malena bavili programiranjem, bili bi opremljeni logikom za rešavanje problema koji god da se postavi ispred njih. Možete otkriti kreativne strane vašeg deteta tako što ćete im pružiti mogućnost da nauče kodiranje i rade na stvaranju novih rešenja za nove probleme. I ako postoje mnoge prednosti učenja programiranja, važno je zapamtiti da je deci lakše da nauče programiranje u ranom dobu i da steknu poverenje u njega.

Šta čekate? Razgovarajte sa našim stručnim predavačima i upišite dete u školicu programiranja Smile.